Ha már kaptál egy testet, akkor használd!

Van aki büszke a testére és van aki nem.

Ha nem vagy megelégedve a testeddel, akkor alakítsd, formáld át edzéssel olyanra, amilyet szeretnél. Ha egyedül nem megy, akkor keress egy hozzá értő szakmabeli embert!

Aki használja a testét, az lehet is rá büszke. Aki nem használja a testét, az már kevésbé elégedett önmagával.

Aki használja a testét, az fitness- vagy edzőtermekbe szórja el a pénzét. Aki nem használja a testét, az mindenféle csodákat ígérő kapszulákra, mozgás nélküli alakformálásra és miegymásra szórja el a pénzét.

Aki használja a testét, annak van ideje edzeni járni. Aki nem használja a testét, annak nincs ideje edzeni járni.

Aki használja a testét, az szeret izzadni. Aki nem használja a testét, az általában még a saját testszagát sem bírja.  

Aki használja a testét, az odafigyel arra, hogy mit eszik. Aki nem használja a testét, az mindenféle szeméttel megelégszik.

Aki használja a testét, annak a szíve és teste erőssebbé, egészségesebbé válik. Aki nem használja a testét, azt betegségek és emésztési problémák gyötrik.

Aki használja a testét, annak a zsírégetése magától bekapcsolódik. Aki nem használja a testét, az a zsírját a legközelebbi zsírleszívásig gyűjti.

Aki használja a testét, az rájött arra, hogy az oxigén milyen fontos és szinte pukkadásig teleszívja a tüdejét. Aki nem használja a testét, az csak annyit szív, hogy épp csak életben maradjon.

Aki használja a testét, az fiatalabbnak tűnik a koránál, nemcsak kívülről, de a belső szervek öregedési folyamatai is lelassulnak. Aki nem használja a testét, az idősebbnek tűnik kívülről és belülről.

Aki használja a testét, annak a testtudata magasabb szinten van. Aki nem használja a testét, az nem nagyon ismeri a testét és  izmai működését.

Aki használja a testét, annak kedélyállapota javul és az edzés számára kikapcsolódás. Aki nem használja a testét, az általában pár lépcsőfokot is bosszankodva (hogy miért nincs ott mozgólépcső) mászik meg.

Aki használja  a testét, annak a testsúlya kevésbé ingadozik. Aki nem használja a testét, annak a testsúlya inkább fölfelé megy.

Aki használja a testét, annak a vérnyomása helyre áll. Aki nem használja a testét, annak vérnyomás problémái lehetnek.

Aki használja a testét, annak az immunrendszere erőssé válik. Aki nem használja a testét, annak gyengébb az immunrendszere.

Te melyik csoportba tartozol?

A tested ne sajnáld használni, mert nem fog elkopni, csak az a ruha és cipő, amit felveszel!

 

 

Egy válasz to “Ha már kaptál egy testet, akkor használd!”

  1. Lavon 2016-07-27 06:03 #

    Ja, det er nok bare å begynne å spare da :p Er nok sikkert glad over at jeg fikk bunad og alt sølv til og før koimjrfasnonen min, men kan ikke akkurat si den har blitt brukt mange ganger etterpå. Faktisk kun èn :p

Hagyjon üzenetet